Våra Läkare

Dr. Rika Hammarström

Gynekolog & Kirurg

Dr. Rika Hammarström är en mycket sympatisk och lyhört gynekolog som möter patienten med empati och viljan att hjälpa på bästa möjliga sätt. Hon ger klara och tydliga besked om sjukdomen, orsak, diagnos samt behandlingen. 

Hon är en mycket skicklig och erfaren kirurg med mer än 45 års kirurgisk erfarenhet inom gynekologi och Intim/gynekologisk plastikkirurgi. Hon har genomfört hundratusentals operationer inom dessa områden med fantastiska resultat och mycket nöjda patienter. (läs mer) – Recensioner 

Hon är den operatör som har opererat inkontinensoperationer längst i världen av alla opererande kirurger idag. Hon genomför korrigering av plastikoperationer och andra operationer som har gått fel med dålig resultat, ”Botched surgery”.

Sedan 2012 har Dr. Rika Hammarström tillverkat regelbundet på det populära TV4 programmet “Doktorerna – Malou Efter Tio” på måndagar kl. 10.00.

Agneta von Zweigbergk

Gynekolog

Dr Agneta von Zweigbergk är utexaminerad från Karolinska Institutet, och har jobbat som gynekolog sedan mer än 30 år. Huvudsakliga arbetsplatserna har varit Karolinska Sjukhuset, Uppsala Universitetssjukhus och Nacka Sjukhus. Sedan dess har hon jobbat på olika privata mottagningar med olika specialområde vilket har varit mycket utvecklande för henne.. Hon har erfarenhet från flera olika inriktningar inom gynekologi  Hon är en mycket erfaren, duktig, sympatisk och dedikerad läkare.

Dr Agneta von Zweigbergk är uppvuxen i Brasilien och gått på fransk skola och därmed pratar hon förutom svenska, portugisiska, franska och engelska flytande.

Mikaela Modig

Receptionist

Vår trevliga, proffsiga och hjälpsamma receptionist välkomnar dig varmt när du besöker oss!

Ulla Nyberg

Undersköterska

Rulla till toppen